TARSUS BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE ÇOCUKLARI MUTLU EDECEK ŞENLİKLERLE YAZ SEZONUNU KARŞILIYOR

"GÜNEŞLİ BİR RESİM ÇİZ BANA" KÖY ŞENLİKLERİ, TARSUS'TA ÇOCUKLARI RENKLİ BİR YAZ SERÜVENİNE DAVET EDİYOR

Gündem Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 07:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
105 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde çocukların keyifli vakit geçirmesine olanak sağlamak için düzenlenen “Güneşli Bir Resim Çiz Bana” köy şenlikleri başlıyor. Rengârenk içeriğiyle yaz tatilinde çocukları mutlu edecek olan şenliklerde; drama, geleneksel çocuk oyunları, resim atölyesi, müzik dinletisi ve el sanatları yer alacak. Etkinliğin ilk durağı 10 Temmuz saat 17.00’da Kargılı Mahallesi olacak.

Tarsus Belediyesi sıcak yaz günlerinde kırsal mahallelerde çocuklar için köy şenlikleri düzenliyor. Çocukların gelişimlerini desteklemek ve sosyalleşme imkânı tanımak için hazırlanan “Güneşli Bir Resim Çiz Bana” köy şenlikleri başlıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde; drama, geleneksel çocuk oyunları, resim atölyesi, müzik dinletisi ve el sanatları atölyeleri yer alacak. Çocuklara mısır ve Tarsus’un ünlü lezzeti limon dondurması ikramı yapılacak.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENECEK

Şenliklerin ilk durağı, 10 Temmuz saat 17.00’da Kargılı Mahallesi olacak, ardından şenlikler sırayla; 11 Temmuz saat 17.00’da Alifakı Mahallesi, 12 Temmuz saat 17.00’da Çiçekli Mahallesi, 13 Temmuz saat 17.00’da Kelahmet Mahallesi ve 14 Temmuz Halitağa Mahallesi’nde devam edecek. Etkinlikler farklı mahallelerde de sürecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.