LÜTFİ PARILTI, 13 İLÇEDE 3 KADEME, 2418 MAHALLE BAŞKANI İLE SAHADAYIZ

Ak Partili Lütfi Parıltı, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Mersin Cumhur İttifakı olarak güçlü ve kararlıyız" dedi

Siyaset Yayın: 24 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.02.2024 18:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
109 okunma
Takip EtGoogle News

LÜTFİ PARILTI, 13 İLÇEDE 3 KADEME, 2418 MAHALLE BAŞKANIMIZ İLE SAHADAYIZ 

AK Parti Mersin İl Teşkilat Başkanlığında iş insanı Lütfi Parıltı öncülüğünde, 13 ilçe başkanı ve teşkilat üyeleri 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında mahalle başkanlarıyla bir araya gelerek geniş kapsamlı bir istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Bu toplantıda, Mersin genelindeki seçim stratejileri, hedefler ve Cumhur İttifakı'nın güç birliği içerisinde nasıl daha ileriye taşınabileceği konuları ele alındı. Mersin'de büyükşehir belediyesi ve tüm ilçelerde seçim zaferi elde etmek için belirlenen yol haritası ve stratejiler üzerinde duruldu.

Ak Partili Lütfi Parıltı, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Mersin Cumhur İttifakı olarak güçlü ve kararlıyız. Büyükşehir ve tüm ilçelerimizde zafer kazanmaya hazır ve kararlıyız. AK Parti olarak, Mersin'imizi daha yaşanabilir, daha modern ve daha gelişmiş bir kent yapma konusunda somut projelerimiz ve hedeflerimizle halkımızın yanındayız. Yerel seçimlerde Mersin halkının desteği ile şehrimizi geleceğe taşıyacağız," dedi.

AK Parti Mersin İl Teşkilatı'nın, şehrin tüm dinamikleriyle birlikte, yerel yönetimlerde yeni bir dönemi başlatma konusunda yoğun bir hazırlık içinde olduğu vurgulandı. Ak Parti, Mersin'in potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için kapsamlı bir çalışma yürütüyor.

"31 Mart Yerel Seçimlerine doğru Mersin'imiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Mersin'in her bir köşesinde, her bir vatandaşımızın sesine kulak vererek, ihtiyaç ve beklentilere yönelik politikalarımızı şekillendireceğiz. Cumhur İttifakı'nın birliği ve gücüyle, Mersin için büyük ve cesur adımlar atmaya hazırız. Toplantımıza katılan, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam eden Mahalle Başkanları Toplantılarına katılan teşkilat 13 ilçemizdeki İl Teşkilat Başkanı, İl Teşkilat Başkan Yardımcıları, İl Teşkilat ilçe Koordinatörü, il Kadın Kolları Teşkilat Başkanı, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı, İlçe Başkanları, İlçe Teşkilat Başkanları, İlçe Kadın kolları Başkanları, İlçe Kadın kolları Teşkilat Başkanları, İlçe Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Gençlik kolları Teşkilat Başkanları, Ana kademe Mahalle Başkanları, Kadın Kolları Mahalle Başkanları, Gençlik Kolları Mahalle Başkanlarına özverileri için çok teşekkür ediyorum."dedi.

AK Parti Mersin İl Teşkilatı, yerel seçimlere yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, Mersin halkının desteği ve güveni ile şehrin geleceğini şekillendirecek projelere odaklanıyor. Parti, Mersin'in daha iyi bir geleceğe ulaşması için gerekli tüm kaynakları ve enerjiyi seferber etmeye hazır olduğunu ifade ediyor.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.