ŞEHİT ÖĞRETMENİN ADI KÜTÜPHANEDE ÖLÜMSÜZLEŞTİ

Depremzede Öğretmen Şeyma İyiol anısına İskenderun’da oluşturulan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi

Yaşam Yayın: 10 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 10.06.2023 08:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
134 okunma
Takip EtGoogle News

Depremzede Öğretmen Şeyma İyiol anısına İskenderun’da oluşturulan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

Depremde hayatını kaybeden Denizlili öğretmen Şeyma İyiol’un anısına İskenderun Cumhuriyet İlkokulu’nda kütüphane açılması için toplanan kitaplar yerine ulaştırılarak kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

“Ulusal kelebek Projesi” kapsamında 10 yıldır Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde 32 kütüphane kurulmasını sağlayan Kariyer Koçu Yelda Yolay, kampanya kapsamında 33. Kütüphanenin deprem bölgesindeki İskenderun’da Cumhuriyet İlkokulu’nda kurulmasına ön ayak oldu.

Kitapların teslimi için İskenderun’a giden Yelda Yolay, okul öğrencilerine oyuncak dağıtarak onlarla sohbet etti.

Yelda Yolay, “İskenderun’daki depremzedelere umut olmak, bu konuda farkındalık yaratmak istedik, çocuklarımıza kitap ve oyuncak desteği sağladık. Kampanyaya destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Yolay “Ulusal Kelebek Projesi” kapsamında kütüphane çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.