TARSUS TSO HEYETİ HOLLANDA İŞ GEZİSİNDEN DÖNDÜ

İkili iş görüşmeleri ve fuar ziyareti gerçekleştiren heyet, Hollanda’nın iş potansiyelini yakından izleme ve yeni iş bağlantıları kurmak için fırsat yakaladı

Gündem Yayın: 20 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 20.06.2023 10:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
211 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Hollanda iş gezisinden verimli sonuçlar ile döndü. İkili iş görüşmeleri ve fuar ziyareti gerçekleştiren heyet, Hollanda’nın iş potansiyelini yakından izleme ve yeni iş bağlantıları kurmak için fırsat yakaladı.

Tarsus TSO’da tarım ve gıda sektöründen oluşan iş heyeti, inovatif tarımda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında bulunan Hollanda’ya düzenlediği iş gezisini tamamladı. Hollanda iş gezisi kapsamında Amsterdam Greentech Fuarını ziyaret eden Tarsus TSO heyeti, Hollanda Türkiye Ticaret Odası Derneği ev sahipliğinde ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Heyet ayrıca Hollanda’nın en büyük yaş sebze paketleme ve lojistik firmalarından ikisini ziyaret ederek, yerinde incelemelerde bulundu.

‘’İhracat için yeşil ışık’’

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, sektördeki yeni gelişmeleri takip etmek, özellikle teknoloji alanındaki değişimleri izlemek, yeni iş bağlantıları kurmak ve üyelerinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenledikleri Hollanda iş gezisinden olumlu izlenimler ile döndüklerini belirtti. Hollanda’nın tarım sektöründe özellikle ileri teknoloji ve inovatif çalışmalarıyla örnek teşkil eden bir ülke olduğunu, iş gezisinin de bu çalışmaların yerinde incelenmesi adına verimli geçtiğini söylen Başkan Koçak, ‘’Öncelikle Hollanda Türkiye Ticaret Odası Derneği Başkanı Sayın Ethem Emre’ye, Derneğin Türkiye Sorumlusu Leyla De Mos ve değerli yöneticilerine ev sahipliklerinden dolayı heyetimiz adına teşekkür ederim. Verimli ve keyifli bir ziyaret oldu. Hollanda’nın ticari potansiyelini daha yakından görme fırsatı yakaladık. İhracat bağlantısı için ilk teması sağladık. İkili iş görüşmelerimiz ve temaslarımızın bölgemiz ve Tarsus için yeni iş olanakları doğuracağını, üretim tekniklerinde Avrupa standartlarının yakalanması için fayda sağlayacağını bekliyoruz’’diye konuştu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.