TARSUS İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AV. BURAK ÖZDİL’İN YAZILI BASIN AÇIKLAMASIDIR

Tarsus İyi Parti İlçe Başkanı Av. Burak Özdil “ İDARE KRİZİ” başlığı adı altında yazılı bir basın bülteni yayımlayarak depremzedelere gönderilen yardımların satılması konusuna ilişkin şu açıklamalarda bulundu

Gündem Yayın: 08 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.09.2023 08:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
102 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AV. BURAK ÖZDİL’İN YAZILI BASIN AÇIKLAMASIDIR

Tarsus İyi Parti İlçe Başkanı Av. Burak Özdil “ İDARE KRİZİ” başlığı adı altında yazılı bir basın bülteni yayımlayarak depremzedelere gönderilen yardımların satılması konusuna ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

İDARE KRİZİ

Sevgili Tarsuslu hemşehrilerim öncelikle yaz aylarının bittiği ve okulların açıldığı döneme girmiş bulunmaktayız. Tüm öğrenci dostlarımızın , velilerimizin ve eğitimcilerimizin yeni eğitim yılını kutlar, başarılar dileriz. Atatürk’ün izinde sağlıklı bir yıl olsun..

03.09.2023 tarihinde Ulaş Mahallemiz de bir depoda, ‘depremzedelere gönderilen’ yardım malzemelerinin satılmaya çalışılması ve jandarma baskını ile ortaya çıkan adli vakanın takibindeyiz.

Bu NAMUS, HAYSİYET, ŞEREF yoksunu konuyu idari makamlardan gelen açıklamalara göre değerlendirme yapmaktayız. Konunun takipçisi olacağımızı bilmenizi isteriz.

Bir belediye düşünün. Her hafta başka bir skandal ile vatandaşın gündemini meşgul etmekte. 96.000 insanın iradesi ile 347.000 kişiyi idare etme yetkisi almış fakat kendi personeline, başkan yardımcısına, müdürüne dahi hakim olamayan bir irade ortaya çıkmıştır.

İsmet paşa Kentsel Dönüşüm projesinde TESKİ üzerinden kayıp paralar, fen işleri üzerinden kayıp malzemeler, şimdide depremzedeler üzerinden kişisel menfaat çıkar sağlamak..!

Belediye başkanı sürekli personelini ve vatandaşı suçlamaktan, iç muhasebe yapmayı bırakmış, bir an önce konular kapansın üzerime gelinmesin tutumuna bürünmüş haldedir.

Yönetim zafiyeti o kadar aleni hale gelmiş, ‘depremzedelere gelen insani yardıma’ dahi sahip çıkamaz durumdadır.

Baştan aşağı NAMUS, HAYSİYET, ŞEREF yoksunluğuna batmış bu iradenin bir an önce cezası verilmeli, yetim hakkı gözetilmeli, kamuoyu bu konunun üstüne gitmeli, gerçekler ortaya çıkmalı, ihmali olanlar Tarsus Halkına hesap vermelidir.

İdarenin bir an önce el çektirilmesi ve TARSUS’ ta daha fazla skandalın yaşanmaması gereklidir.

AV. BURAK ÖZDİL

 TARSUS İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.