YENİŞEHİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ YEMEK UYGULAMASI “ÖĞRENCİ’YE” PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

Proje ile Mersin’de okuyan üniversite öğrencileri uygulama üzerinden anlaşmalı restoranlarda, kafelerde ve otellerde ücretsiz yemek yiyebilecek

Gündem Yayın: 21 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 21.11.2023 09:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
59 okunma
Takip EtGoogle News

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ YEMEK UYGULAMASI “ÖĞRENCİ’YE” PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

Mersin Yenişehir Belediyesi, Beşiktaş Belediyesi ile yaptığı iş birliğiyle Öğrenci’Ye projesini Mersin’de hayata geçirdi. Proje ile Mersin’de okuyan üniversite öğrencileri uygulama üzerinden anlaşmalı restoranlarda, kafelerde ve otellerde ücretsiz yemek yiyebilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Üniversiteliye Öğrenci’Ye hayırlı olsun. Projede bizimle el ele veren tüm esnaflarımıza teşekkürlerimizi iletiyor, kentimizdeki tüm esnafları da projeye dahil olmaya davet ediyoruz” dedi.

Öğrenci yurdu ve misafirhanesiyle Mersin’de okuyan üniversiteli gençlere barınma imkanı sağlayan ve Yenişehirli üniversitelilere karşılıksız eğitim desteği veren Mersin Yenişehir Belediyesi şimdi de öğrencilerin ücretsiz yemek yiyebileceği Öğrenci’Ye projesini hayata geçirdi. Beşiktaş Belediyesi ile imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Yenişehir Belediyesi tarafından Mersin’de başlatılan proje, yüzlerce öğrencinin katılımıyla tanıtıldı, öğrenciler ilk yemeklerini afiyetle yedi.

Uygulamayı indir, rezervasyonunu yap, yemeğin ücretsiz

Mersin’de üniversite öğrencileri, Google Play veya AppStore üzerinden Öğrenci’Ye uygulamasını tek tıkla ücretsiz bir şekilde indirecek. Ardından kişisel bilgilerini girerek, kaydını oluşturacak. Öğrenci’Ye uygulamasına kaydolduktan sonra menüler sekmesinden dilediği anlaşmalı restoranı seçecek ve rezervasyonunu oluşturacak. Gün içinde rezervasyon yaptığı restorana giderek, uygulama ekranındaki kodu okutacak ve yemeğini ücretsiz bir şekilde yiyebilecek.

Başkan Abdullah Özyiğit “Sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız ve dayanışmamızın güzel bir örneği”

Proje ile ilgili konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Geçtiğimiz yıl Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat ile iş birliği protokolümüzü imzalamıştık. Uygulamamızın altyapısını hazırladık, kentimizdeki restoranlar, kafeler ve otellerle görüşmeler yaptık, projeyi anlattık. Esnafımızla el birliğiyle sürdüreceğimiz Öğrenci’Ye ile üniversite öğrencilerimize beslenme desteği vereceğiz. Bu proje sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız ve dayanışmamızın güzel bir örneği. Öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat’a, tüm esnaflarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.