MERSİN SİNEMA OFİSİ TARSUS TSO’YU ZİYARET ETTİ

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da Mersin Sinema Ofisi kurulumunun güzel bir başlangıç olduğunu, tanıtım için de önemli fırsatları beraberinde getireceğini belirterek, işbirliğine açık olduklarını ifade etti

Gündem Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 16:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
107 okunma
Takip EtGoogle News

MERSİN SİNEMA OFİSİ TARSUS TSO’YU ZİYARET ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Üniversitesi işbirliğinde kurulan Sinema Ofisi’nin çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr Hakan Erkılıç ile Sinema Ofisi ekibi Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti.

Mersin’in doğası, lojistik gücü ve iklim yapısıyla sinema sektörü için uygun bir platform olduğunu söyleyen Doç. Dr. Erkılıç, kurdukları sinema ofisi aracılığıyla yapımcı ve yönetmenlerle kent arasında bir köprü görevi üstleneceklerini ifade ederek, Tarsus’un da bu noktada önemli bir destinasyon olduğuna dikkat çektiler. Mersin ve Tarsus’u sinema filmleri, televizyon projeleri ve reklam filmleri için çekim merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini anlatan Erkılıç, bölgeye artı değer kazandırma amacında olduklarını vurgulayarak işbirliği yapmayı istediklerini söyledi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da Mersin Sinema Ofisi kurulumunun güzel bir başlangıç olduğunu, tanıtım için de önemli fırsatları beraberinde getireceğini belirterek, işbirliğine açık olduklarını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.