HALK EKMEK FABRİKASI HİZMETE AÇILDI!

RAMAZAN AYI’NDA EKMEK 1 TL!

Gündem Yayın: 09 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 09.02.2024 00:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 8 dk.
110 okunma
Takip EtGoogle News

HALK EKMEK FABRİKASI HİZMETE AÇILDI!

 RAMAZAN AYI’NDA EKMEK 1 TL!

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'ın öncülüğünde gerçekleştirilen sosyal belediyecilik projelerinden biri olan Halk Ekmek Fabrikası, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin katılımıyla coşkulu bir törenle açıldı. Tarsus halkının yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde, aylık 2 milyon ekmek üretimi yapacak ve Ramazan Ayı’nda halka ekmeğin 1 liradan satışa sunulacağı fabrika büyük bir heyecanla karşılandı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın en önemli sosyal belediyecilik proje örneklerinden biri olan halk ekmek, Tarsusluların yoğun ilgisiyle halka sunulmaya devam ediyor. Artan Tarsus nüfusu ve yükselen ekmek fiyatları için harekete geçen Başkan Bozdoğan halka destek olmak amacıyla aylık 2 milyon ekmek üretimi yapacak Tarsus’un köylerine ekmek ulaştırılacak olan Halk Ekmek Fabrikasını Memleket Partisi genel Başkanı Muharrem İnce ile birlikte hizmete açtı. Açılış töreninde halka ücretsiz olarak un, portakal, limon, aromatik bitkiler, fide, fidan, ekmek ve marul dağıtımı yapıldı. Fabrika, son teknoloji ve el değmeden üretim sağlayacak makinelerle donatıldı, böylece hijyenik ve kaliteli ekmek üretimi garanti altına alındı. Ayrıca, aylık 2 milyon ekmek üretim kapasitesiyle Tarsus'un çevre köylerine de ekonomik ve sağlıklı ekmek temin edilmesine olanak sağlayacak. Açılış törenine, protokol üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu üyeleri yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Haluk Bozdoğan'ın kente kazandırdığı değerlerden övgüyle bahsederek, sosyal belediyecilik anlayışının önemine vurgu yaptı. İnce, halkın ekonomik ve sağlıklı gıdaya erişimine yönelik bu önemli adımı takdirle karşıladıklarını belirtti.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'ın halka destek çalışmaları kapsamında hayata geçirilen Halk Ekmek Fabrikası projesi, kentin sosyal ve ekonomik yaşamına önemli bir katkı sunarak, halkın yaşam kalitesini artıracak.

“BEN HER ZAMAN HALKIMA GÜVENDİM, HALKIM İÇİN ÇALIŞTIM VE DEVAM EDECEĞİM”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yapılan çalışmalara değinerek, “Kıymetli genel başkanım, hemşehrilerim hepiniz hoş geldiniz. Göreve geldiğimizde öyle şeyler yaptık ki borçla devraldığımız belediyede sağlık bakanlığının yapması gereken ASM’leri doktor odalarını halkımızın hizmetine sunduk. Covid döneminde yaptığımız hizmetler ile Türkiye gündemine oturduk. Bu kent ilklerin kenti elektriğin ilk verildiği, ilk sanayi ve ticaret odasının kurulduğu kent. 5 defa başkentlik yapmış bir kent. Bu kenti ikiye böldürmemek için çok çaba sarf ettik ve başardık bu kenti ikiye böldürmedik. Nasıl bu kenti ikiye böldürmediysek bu kentin hakkı olan, alınması gerekenleri de tek tek aldık. Her ne kadar önümüzü kesmeye çalışan Ankara’da olsa Mersin’de olsa, Adana’da olsa ben her gittiğim yerde halkıma güvenirim dedim, ben halkımın avukatıyım dedim ve isteklerimi o şekilde sıraladım. Sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum ve özellikle genel başkanım Muharrem İnce’nin şu son günlerde teşkilatıyla her şeyiyle yanımda olmasını 2019 seçimini kazandıktan sonra hiç göremedim. Sürekli olarak önümü kesen garip bir siyasi lobi vardı.” ifadelerini kullandı.

“RAMAZAN’DA 1 LİRADAN EKMEK ULAŞTIRACAĞIZ”

Başkan Bozdoğan Halk Ekmek Fabrikasının Ramazan Ayı’nda 1 liradan halka ekmek üreteceğine değinerek, “Bugün ekmek fabrikasını açıyoruz. Aylık 2 milyon ekmek üreteceğiz, halkımıza Ramazan’da 1 liradan ekmek ulaştıracağız, köylerimize ekmek götüreceğiz. Buradaki makineleri bir yıl önce aldık. Şu an ücretleri 3 katını geçti. Şu an yapın derseniz yapamazsınız. Çünkü İller Bankası’ndan gelen para, belediye personelinin, işçinin, memurun maaşına yetmiyor. Ek kaynakları çok iyi şekilde yaratmak zorundasınız ki, varlığınızı daha iyi bir şekilde devam ettirebilelim. Ama buna rağmen bir milyar bugünün parasıyla borcu ödendi bu belediyenin. O büyük oto galericiler sitesi gibi daha birçok projelerimizin önünü kestiler hep. Bunları mecliste her zaman izlediniz. Bu kenti yönetmesi gereken halktır. Halk bu kenti yönetirken, sivil toplum kuruluşlarıyla, dernekleriyle, örgütleriyle, kitleleriyle yönetir.” ifadelerini kullandı.

“BİZ SADECE EKMEKLE DEĞİL VATANDAŞIMIZI HER YÖNDEN DESTEKLEDİK”

Gelen yoğun katılıma teşekkür eden Başkan Bozdoğan, “Biz sadece ekmekle değil vatandaşımızı her yönden destekledik. Türkiye'de tek bir tane ilçe var, katı atık su bedelini evsel atıkları almayan tek bir tane belediye var o da, Tarsus Belediyesi. Kıymetli Tarsuslular 3 tane önemli proje var. Böyle bir katılımla genel başkanımı görmek için çok uzak yerlerden geldiğinizi de biliyorum çok teşekkür ediyorum. Tarsus’u İstanbul’da oturup Ankara’dan yönetenleri hep içimde saklıyorum. Meydanlarda tek tek bunları konuşacağım ve halkıma anlatacağım. Tarsus mutlaka hakkını alacak. Bundan emin olun. Genel Başkanım Sayın Muharrem İnce’ye, ilçe teşkilatına, tüm ekibine, kıymetli halkıma destek olan her bir vatandaşıma teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İNCE, “İSTANBUL’DA OTURAN MİLLETVEKİLİNE TARSUS’U DİZAYN ETTİRMEYİN”

Başkan Bozdoğan’a yapılan haksızlıkları anlatan Başkan İnce “Haluk Bozdoğan 5 sene CHP’den belediye başkan adayı olmuş. Sonra birileri keyfi olarak seni aday yapmıyorum diyor. Şöyle yapsalar anlayacağım. CHP üyelerinin önüne sandık koyarlar, sandıktan da Haluk Bozdoğan çıkmaz. Tamam çekilirsin kenara başkası olur. Peki böyle bir sandık koymuşlar mı? Hayır. Peki bir hırsızlığı, bir yolsuzluğu duyulmuş mu? Ben duymadım. Siz bu ülkede demokrasi istiyorsanız, bu ülkenin zenginleşmesini istiyorsanız, bu ülkenin demokrasisine katkı sağlamak istiyorsanız bu derebeyliğe bir son vermelisin. Bu bir ağalık, paşalık düzeni. Yani CHP’nin İstanbul’da oturan milletvekiline Tarsus’u dizayn ettirmeyin.” şeklinde ifade etti.

İNCE, “TARSUS’U TARSUSLULAR YÖNETSİN”

Türkiye’nin 55 vilayetinden daha büyük Tarsus’ta Haluk Bozdoğan’ı seçin diyen Başkan İnce “Bakın rahmetli Ecevit bu ülkede bir soluk oldu. DSP’yi kurduğunda seçimlere girdi, bir belediye aldı. O da İstanbul Bayrampaşa Belediyesi. O Bayrampaşa Belediyesi’nde partisini 2 kere büyüttü. Başbakan oldu. Sizden bir isteğim var. Gelin Tarsus’u Memleket Partisi'ne Haluk Bozdoğan’a verelim. Kafalarına göre belediye başkan adayı tayin edemezler. Benim gördüklerim başarılı bir belediye başkanlığı yapmış. Tarsus’u Tarsuslular yönetsin. Türkiye'de bu düzene bir son verelim. Bunun başlangıç yeri Tarsus olsun. Haluk Bozdoğan’ı seçin, Memleket Partisi’ne Türkiye’nin 55 vilayetinden daha büyük Tarsus’u seçin. Size söz veriyorum Yalova’ya ne kadar gidiyorsam Tarsus’a da o kadar geleceğim. Ramazan Ayı’nda ekmek 1 TL. Vallahi güzel bir iş, çok doğru.” diyerek herkese teşekkürlerini iletti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.