TADER Genel Başkanı Semih Özsu ‘’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Semih Özsu mesajında: ‘’ Engelli olmak bir kusur değildir." dedi

Gündem Yayın: 03 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.12.2023 08:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
110 okunma
Takip EtGoogle News

Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) Genel Başkanı Semih Özsu ‘’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Semih Özsu mesajında: ‘’ Engelli olmak bir kusur değildir. Hepimizin her an engelli olma potansiyeline sahip olduğumuzu unutmadan, unutturmadan çalışma alanlarında, sosyal yaşamın içerisinde, engelli dostlarımızın yaşamlarını engelsiz ve kaliteli bir şekilde sürdürmelerini sağlamamız gerekir.

Engelli dostlarımızın topluma katkı sunan, fikirler üreten bireyler olduğunu unutmamalı ve onlara yetenekleri doğrultusunda kendilerini geliştirmeleri için her türlü imkânı sunmalıyız. Bu imkanları sağlamak, engelli dostlarımızın sorunlarına çözüm üretmek anlamında duyarlı davranma zorunluluğunu her bireyin kalpten hissetmesi gerekir.

Bu nedenle, sivil toplum kuruluşları olarak bizlerde hayırsever vatandaşlarımızla, engelli dostlarımızla birlikte el ele vermeli ve projeler üretmeliyiz.

Hak ettikleri hoşgörü, sevgi ve saygıyı göstermeli, el ele vererek hayatın güzelliklerini paylaşmalıyız.

Unutmayalım ki; Hayattaki en büyük engel sevgisizliktir.

Tader olarak, ‘’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’’ nde kıymetli dostlarımızın aileleri ve sevdikleriyle birlikte, yaşam sevinçleri eksilmeden, hayata sımsıkı sarılmalarını, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.