İYİ PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANI AV.BURAK ÖZDİL’DEN

KAMUOYUNA

Gündem Yayın: 09 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 09.02.2024 00:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
117 okunma
Takip EtGoogle News

İYİ PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANI AV.BURAK ÖZDİL’DEN

KAMUOYUNA

Güneyin İncisi, Yunus’un Hoşgörü Şehri Tarsus’ta Kaymakamlık talimatıyla afislerimizin toplandığı bilgisini edinmiş bulunmaktayız.

Devletimizin ilçemizdeki temsil makamı olan Kaymakamımızdan; makamının gereğini yapmasını, demokrasinin işlemesine, halkımızın hür iradesinin gölgede kalmadan sandığa yansımasına yardımcı olmasını umuyoruz.

Fakat üzülerek ifade etmeliyiz ki; MHP İlçe Başkanı'nın baskıları sonucu olacak ki; seçim kanununa göre yasaklı olmayan, kamu ve özel alanlarda, gönüllülerimiz tarafından asılan, Mehmet Yunus Seven’e ait görsellerin kaymakamlık talimatıyla toplatılmasını ne etik ne de ilkesel açıdan doğru bulmadığımızı ifade etmek istiyoruz. Kaymakamımız tarafından daha öncede denenen afiş toplatma eylemi bir süre sonra yine kaymakamımızın talimatıyla tüm partilere serbest bırakılmıştı. Daha önce vazgeçilen afiş toplatma yöntemine yeniden başvurulması manidardır.

Şunu kimse unutmasın; demokrasi, sadece sandık değildir. Sandığa giden yolların tıkandığı bir rejimde demokrasiden bahsedemeyiz.

Sandığa giden ve seçmene ulaşan yollar olan; ifade özgürlüğü, propaganda hürriyeti, söz söyleme serbestisi, dert anlatma fırsatı, çözüm önerme imkanlarının elimizden alınması seçimleri anlamsız kılan, demokrasiye darbe vuran tercihlerdir.

Partileri yok saymak, başka adayları görünmez kılmak halkımızın özgür iradesine ipotek koymaktır.

İYİ Parti Tarsus İlçe Teşkilatı olarak Egemenliğin kayıtsız ve şartsız Milletimize ait olduğuna inanıyor, Millet İradesine ipotek koyanlara karşı sonuna kadar mücadele edeceğimizi ilan ediyoruz.

Afişlerimizi indirdiğiniz sokaklarda yarın daha fazla gülen yüzümüzü, brandalarımızı indirdiğiniz caddelerde ise yarın daha fazla temiz yüzümüzü göreceğinizden şüpheniz olmasın.

Av. Burak ÖZDİL

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.