CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALİ BOLTAÇ’TAN KAMUOYU AÇIKLAMASI

Kamuoyunun bildiği üzere bir süredir yasadığım kente hizmet etmek adına Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı olarak seçim çalışmalarımı sürdürmekteyim

Gündem Yayın: 10 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.11.2023 20:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
174 okunma
Takip EtGoogle News

CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALİ BOLTAÇ’TAN KAMUOYU AÇIKLAMASI

Kamuoyunun bildiği üzere bir süredir yasadığım kente hizmet etmek adına Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı olarak seçim çalışmalarımı sürdürmekteyim.

Bu süre zarfında yaptığım çalışmaları hem siz değerli basın kuruluşları  hem de kendi  iletişim kanallarımda vatandaşlarımızla paylaşmaktayım. En yaygın medya iletişim araçlarından biri olan facebook’ta son günlerde “aliboltaccıyız” ismiyle kimliği belirsiz kişilerce sözde şahsıma destek vermek amacıyla kurulmuş olan sayfanın yaşadığım seçim sürecini baltalamaya ve kamuoyunun algısını yönetemeye yönelik adımlarını üzüntüyle izledim. Bu sayfa ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğumu, Tarsuslu vatandaşlarımızın bu sayfada hakkımda yazılı ve görsel hiçbir unsura itibar etmemesini önemle rica ediyorum.

Bu ve buna benzer seçim güvenliğine ve barışına zarar verecek oluşumların önüne geçilmesi hususunda devletimizin yetkili organlarının gereğini yapacağından şüphe duymadığımı kamuoyunun bilgisine sunuyorum.

Bizi takip edeceğiniz sosyal medya mecralarımızda şu şekildedir.

İnstagram: aliboltac

Facebook: Ali Boltaç

Twitter.:@aliboltac

 

Ali Boltaç

CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.