BAŞKAN BOZDOĞAN ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Zabıta Haftası’nın 197’nci yıl dönümü dolayısıyla Zabıta personeliyle bir araya geldi

Gündem Yayın: 09 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 09.09.2023 11:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
97 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN BOZDOĞAN ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Zabıta Haftası’nın 197’nci yıl dönümü dolayısıyla Zabıta personeliyle bir araya geldi. Başkan Bozdoğan “Hepiniz Tarsus’un birer kahramanısınız. Bunu en iyi bilen kişiyim. Hepinizin emeklerine sağlık.” dedi.

Tarsus Belediyesi’nde görev yapan zabıta ekiplerini ziyaret eden Başkan Bozdoğan, görevini en iyi şekilde yapan zabıta ekiplerinin haftasını kutladı. Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde düzenlenen kutlama programında zabıta personeliyle buluşan Başkan Bozdoğan, personele çiçek vererek özel günlerini tebrik etti. Bozdoğan, zabıta ekibiyle kutlama pastası kesti.

“Zabıta Haftası’nın 197’nci yıl dönümü kutlu olsun” diyerek sözlerine başlayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Hepinizin ellerine sağlık. Bu belediyenin zabıta norm kadrosu 292. Toplamda 38 kişisiniz. Her biriniz saat 07.10’da 8 kişilik iş yapıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Bu kadroyu bir an önce o kadro rakamını sağlamasını elbette ki çok istiyorum.” dedi.

“HEPİNİZ BENİM GÖZÜMDE BİR KAHRAMANSINIZ”

Sözlerine devam eden Başkan Bozdoğan “Bir arkadaşımız çok hasta Günaltay Öner. Az önce ziyaretine gittim. Hepiniz benim gözümde bir kahramansınız. Yıllarını bu belediyeye vermiş. Bugün yatarak tedavi olmak zorunda. Bu kadar emek veren insanlar el üstünde taşınmalı. Yıllarca zabıta olarak görev yapmış, her yere koşturmuş bu insanların daha sağlıklı yaşam hakkına kavuşması idarenin birinci görevidir.” şeklinde konuştu.

“GERÇEKTEN ÇOK DUYGULANDIM”

Birer kahraman olduklarının altını çizen Başkan Bozdoğan “Ben Zabıta Haftası’nı kutluyorum ama buruk bir şekilde kutluyorum. Özellikle bugün arkadaşımızı evde yatarken gördüğümde gerçekten çok duygulandım. Keşke hep sizleri anlatsalar. Herhalde Tarsus’un birinci kahramanı siz olursunuz. İnşallah bunu anlayacaklardır. Zaman en iyi ilaç.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.